|
|
|
|
|
sposób na rozstępy!!!pomocy!! |
| Autor |
Wiadomość |
Makóweczka
Przyjaciel

|
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 12:42 pm
|
|
|
Jak rozstępy to i często pojawia się przy tym cellulit. Ja tez mam ten problem Nie stać mnie na taki drogi zabieg w gabinecie kosmetycznym i tez szukam skutecznych sposób na likwidacje tego dziadostwa - moich upiorów ;/ Jak do tej pory nic mi na to nie pomaga - a stosowałam juz mase kremów i masaży domowych. Rozstępy jak były tak są |
_________________ Kasia to mój Skarb !!! |
|
|
|
 |
Mariolka
Przyjaciel

|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 1:49 pm
|
|
|
Stosowałam krem Vischy - przyznam nie sadziłam że coś da ale dał Ważne jest stanowcze trzymanie się zaleceń na ulotce - sposób smarowania i częstość |
|
|
|
 |
mimik
Przyjaciel

|
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 9:29 pm
|
|
|
na ciałko beautytek jest świetny. Po 20 zabiegach stracilam całkowicie brzuszek - czyli tłuszcz, rozstępy i cellulit. to samo na pupie po 7 zabiegach. na prawde dobrze wydane pieniążki. |
|
|
|
 |
Erikamam
Znajomy

|
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 8:39 pm
|
|
|
Ja stosuję intensywny krem żel na rozstępy SlimLine, razem z specjalną folią z tej samej serii , aby zawinąć uda i brzuch i wzmocnić działanie tego żelu. Napina on fajnie skórę i wygładza niedoskonałości, stosuję go od 2 miesięcy i naprawdę widzę efekty Ruszyłam też swoje ciało- chodzę na basen!!! i jestem z siebie dumna |
|
|
|
 |
ferdek
Znajomy

|
Wysłany: Pią Maj 28, 2010 1:00 pm
|
|
|
| Ja polecam piling z soli morskiej i oliwy z oliwek + żel silikonowy na blizny (dostępny w każdej aptece) 2 miesiące regularnego stosowania i rozstępów prawie nie widać ,a i na cellulit dodrze działa:) |
_________________ ...lecz kiedy jej nie ma samotnyś jak pies! |
|
|
|
 |
dignita
Przyjaciel

|
Wysłany: Pią Cze 11, 2010 4:02 pm
|
|
|
Z rozstepami jest tak, ze jak sa swieze, znaczy czerwone jeszcze to da sie je zlikwidowac, ale jak juz zrobią sie białe, to wtedy sa jak blizny - prawie nie do usunięcia, bo włókna kolagenowe sa przerwane i niewiele da się z tym zrobić. Można próbowacmascią na blizny np cepan ale to wymaga systematyczności i wytrwałości.
A na cellulit podobno peeling z kawy pomaga |
_________________ moje uda, moje oczy, moje łzy.. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|