|
|
|
|
|
Depilacja |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
ulcia
Przyjaciel rodziny

Do³±czy³a: 09 Gru 2008 Posty: 56 Sk±d: Warszawa
|
Wys³any: Wto Lip 07, 2009 10:22 am
|
|
|
| U mnie nie ma ¿adnych problemów z podra¿nieniem skóry, dobry antyperspirant rozwi±zuje ca³y problem! |
|
|
|
 |
shine
Przyjaciel

Do³±czy³a: 13 Cze 2010 Posty: 29 Sk±d: Legnica
|
Wys³any: Wto Cze 15, 2010 9:57 pm
|
|
|
| hej mam pytanko, uzywam depilatora juz od 2 lat wyskakuja mi na ³ydkach od wewnatrznej strony takie czarne krostki, jakby w±gry, i jak sie to wycisnie to z srodka wychodzi wlos, wyglada na to jakby nie mog³ sie przebic przez skore, co z tym zrobic? z depilatora nie chcialambym rezygnowac |
_________________ Sekretem szczê¶liwego ¿ycia jest wyrozumia³e akceptowanie zmian
James Stewart |
|
|
|
 |
golew
Starzy znajomi zielone maleñstwo

Pomog³a: 2 razy Do³±czy³a: 06 Maj 2007 Posty: 780 Sk±d: Gdynia / Tarnów
|
Wys³any: Wto Cze 15, 2010 10:15 pm
|
|
|
| Dzieñ-dwa po zabiegu rób peeling - usuniesz nadmiar martwego naskórka i w³osom bêdzie ³atwiej siê przebiæ. |
_________________ "Ja chcê ¿yæ pozytywnie // Tak w³a¶nie dzisiaj // Kiedy tu wszystko gnije"
Mi³ego dnia Go¶æ
Wkrocz do ¶wiata piêkna - odwa¿ siê marzyæ |
|
|
|
 |
kobieta
Starzy znajomi Moje weso³e oblicze Wied¼my

Do³±czy³a: 18 Sie 2006 Posty: 537 Sk±d: Bristol UK
|
Wys³any: Czw Lip 01, 2010 5:28 pm
|
|
|
golew z tym pilingiem nóg pare dni po depilacji - sama prawda! Ja tez mam czasami wrastajace wloski ktore nie moga sie wybic tak jak opisala shine i peeling albo uzycie szorstkiej myjki pomaga.
Naturalnie bywa ze sa osobniki uparte i nie poddajace sie a wyciskanie zostawia brzydkie slady Jak jestem bardzo zdesperowana dezynfekuje igle alkoholem i przebijam taka zebrana gorke i wyciagam wtedy drania bez wyduszania. Ale to tylko dla hardcorowcow no i nie mozna zapominac o dezynfekcji narzedzi przez i skory po! |
_________________ Pozdrawiam,
kobieta z e-kobiety.pl |
|
|
|
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|