Rodzinne forum Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
chłopak siostry!!! :(
Autor Wiadomość
MaDziK 
Znajomy

Wysłany: Wto Lut 23, 2010 5:39 pm   chłopak siostry!!! :(

[b]WITAM WSZYSTKICH...
MAM DOŚĆ NIETYPOWĄ SPRAWĘ... PROSZĘ O PORADĘ CO ROBIĆ. :?:
MOJA SIOSTRA MIESZKA Z MOJĄ MAMĄ, SWOIM CHŁOPAKIEM I SYNKIEM. JEST DOŚĆ MŁODA BO MA DOPIERO 18LAT. I NIESTETY ZAŚLEPIONA MIŁOŚCIĄ :sad: W TYM SĘK. JEJ CHŁOPAK TO KOMPLETNY IDIOTA. OKRADA MOJA MAMĘ, RAZ NAWET OKRADŁ MOJEGO MĘŻA. BUNTUJE JĄ PRZECIW RODZINIE I CO NAJGORSZE, MOJA SIOSTRA GO UTRZYMUJE Z RENTY PO TATKU :!: TAK, TAK. TO PASOŻYT.
NASZ TATO ZMARŁ NIECAŁE 2 LATA TEMU. OD TEGO MOMENTU PO PROSTU SZOK :evil: SIOSRTA ZASZŁA W CIĄŻĘ I ZAMIESZKAŁA Z TYM DARMOZJADEM. I NIE WIEM JAK JEJ POMÓC. ODWRÓCIŁĄ SIE ODE MNIE, OD CAŁEJ RODZINY. ZABLOKOWAŁA MNIE NA GG, NA NK ITP. ZERO KONTAKTU A MY PO PROSTU CHCEMY JEJ DOBRA. JAK JEJ WYTŁUMACZYĆ. CO ZROBIĆ, ŻEBY W KOŃCU PRZEJRZAŁA NA OCZY? NAJBARDZIEJ BYM CHCIAŁA, ŻEBY SIE WYPROWADZIŁ ALBO PO PROSTU ZACZĄŁ PRACOWAĆ NA SWOJĄ RODZINĘ. MAMA WIELE RAZY PRUBOWAŁA JEJ WMÓWIĆ. ALE ONA STRASZY, ZE SIE WYPROWADZI I NIE BĘDZIE NIKT O NIEJ NIC WIEDZIAŁ.. MAMA SIĘ BOI! NIE WIEM CO ROBIC. POMOCY!!![/b]

ambro 
Starzy znajomi
:-)))))

Wysłany: Sro Lut 24, 2010 8:40 am   

hmmm...
może to i głupie co napisze ale może ,zrobić zasadzkę na niego i zostawić ukrytą kamerę gdzieś w pokoju i zostawić jakieś pieniądze/coś wartościowego? ...może się pokusi i wtedy jak będzie na filmie siostra uwierzy jaki z niego drań.
Jak piszesz ,może żadne argumenty do niej nie trafiają.Nic innego mi nie przychodzi do głowy w tym momencie.

MaDziK 
Znajomy

Wysłany: Sro Lut 24, 2010 10:49 am   

Boję się tego, że on właśnie się nie połasi. :roll: Gdyż kradnie w nocy, gdy moja siostra śpi. a w nocy chyba żadna kamerka nie zadziała. z resztą skąd ją wziąć? ah, nie wiem. Ciężka sprawa. Bo on na pewno nie będzie chciał "wpaść". Na dodatek udaję miłego itp. Nienawidzę go!!! przez niego cała rodzina się odwraca od siebie :sad: ona jest bardzo w nim zakochana. wierzy w każde jego słowo. a to zwykły pustak, który ledwo skończył gimnazjum... nie mam sił. może po prostu czekać, aż sama zrozumie :?: oby nie było za późno.

ambro 
Starzy znajomi
:-)))))

Wysłany: Sro Lut 24, 2010 11:37 am   

Kamera może być nawet w jakiejś komórce...tylko wtedy pamiętać wyciszyć dzwonek ,żeby ktoś nie zadzwonił no i musiała być to łatwa kasa może położyć banknot pod stołem niby ,że ktoś zgubił.

A może niech Twoja mama wprowadzi jakieś płatności dodatkowe niech płaci na coś tam i dorzuca się do jedzenia i utrzymania.
Wiem ,że trudna jest to sytuacja bo miłość jest czasami bardzo ślepa i rani się bliskie osoby tylko dlatego ,żeby ukochanemu było dobrze...inni sie nie liczą i to jest przykre

MaDziK 
Znajomy

Wysłany: Sro Lut 24, 2010 4:54 pm   

dziękuje za radę, ale zrobiła od samego początku taką zasadę, że dorzucają się do czynszu i jedzenia. wiecie co zrobił? moja siostra to robi. Nie dość, że rentki ma niewiele, musi kupić pieluchy synkowi itp to jeszcze płaci za niego kasę. a ten debil siedzi na komputerze i se gra.. no szok!!! a tam... szkoda słów! myślę, że lepiej będzie jak się nie będę wtrącać. pozdrawiam

nabuhodonozor 
Znajomy

Wysłany: Sob Lip 10, 2010 2:28 pm   

ale jajca. normlanie podekscytowal mnei ten temat. Ta kamerka to niezly pomysl, ale szkoda kasy, bo zniknieXD

Jakby tutaj cos zrobic... Slepa dziewuszka ktora idzie za trutniem. Truten to zlodziej i kradnie.
Gra tylko w gry na komputerze... hmmm.

Jak sobie mysle co by mnie wkurzylo gdybym byl takim trutniem...
Wkurzylo by mnie (jesli czuje sie ojcem) to, ze zabieral bym mu dzieciaka (ale watpie ze mu sie to nie spodoba... na pewno (z obrazu psychologicznego widac) chlopak by mial wiecej luzu. JESLI NIE TO...

(pamietajcie zeby jej drugiego nei zrobil.... bo to bedzie kataklizm.)

to zrobil bym tak. usunal bym pieknie ladnie gry, oczywiscie z zapisanymi plikami gry:), jesli gra przez internet, odcial bym internet. Jesli gra w glupie proste gry. Wywalil bym calego systema wpizdu. Ogolnie zwalil bym na wirusa jak cos:)

A moze znajdzcie mu prace?

Albo zlapcie ta dziewczyne, dwa plaskacze albo 15... i zmoe zrozumie.. Masakra.

Obawiam sie... ze tutaj NIC kompletnie sie nie da zrobic, chyba ze...

CHcialo by wam sie ugadac najpierw z policja, apotem z prokuratorem czxy kuratorka. opowiedziec o tym co sie dzieje i jak. A potem po prostu wyslac na nich (niby z opieki ludzi), czy policje ze dziecko ma zle warunki i nie ma sie z czego utrzymac i ze im je zabiora. Jesli on wtedy sie nei poczuje dosc silnie i nie bedzie szukal pracy, to mysle ze dziewczyna zobaczy ze jest cienki bolek i go wypierdzieli. Dziecko musi ich poroznic, bo to jest dla nich najwazniejsze:>

Moja rada, musicie delikatnie go gnebic, zeby sie zalamal, moze wtedy ogarnie sie, albo sobie pojdzie.

Mowie wam. Zasadzka z kamerka jest fajna, ale jak sie chlopak skapnie to bedzie kicha, a jak zrobicie scenke z filmu:) tak jak pisalem wyzej, aktorstwo mega mega to powinno dac im do myslenia.

Dziecko bez mozliwosci utrzymania przezrodzicow jest zabierane do domu dziecka i tym ich trzeba postraszyc. ^_^ za tas rente nie utrzyma mieszkania wynajwetego, dziecka a co lepsze tego meżusia japitole.

Pozdrawiam.

chcialem dodac, ze jesli nci nie pomoze, to trzeba go zlapac, zarzucic worek na leb, wywiezc do lasu, przywiazac na golasa do drzewa, worek zostaje. A jak ktos lubie te sprawy to niech mu elektrody od samochodu do wacka podepnie i wszystko bedzie gitara jak tralala:>

Odpowiedz do tematu