|
|
|
|
|
Tor Formuły 1 w Polsce... czy to mozliwe?? |
| Autor |
Wiadomość |
malwa
Przyjaciel rodziny

|
Wysłany: Czw Lip 23, 2009 9:18 pm Tor Formuły 1 w Polsce... czy to mozliwe??
|
|
|
myślę, że to odpowiednie miejsce na zadanie tego pytania
sama sprzeczam się z chłopakiem na ten temat za sprawą konkursu na wybór miasta w Polsce gdzie będzie odbywał się wyścig Formuły 1 Tor F1 w Polsce !!!!
uważacie, że to jest w ogóle możliwe taka impreza w Polsce?? do wyboru sa tory w 4 miastach tylko co z kosztami i korkami??? ja sobie tego nie wyobrażam za to mój facet jest zachwycony tą ideą i najchętniej już teraz kupiłby bilet na GP Polski |
|
|
|
 |
sharpq
Site Admin

Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 1031 Skąd: Bristol
|
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 11:14 am
|
|
|
Jak dla mnie - najpierw pokażmy poziom na piłkarskich mistrzostwach Euro 2012, później możemy myśleć dalej.
Ponadto - jak mają budować tor formuły 1 jak nawet drogi w Polsce są zazwyczaj jednopasmowe... Trochę jak dla mnie poroniony pomysł... |
_________________ pozdro dla wszystkich |
|
|
|
 |
malwa
Przyjaciel rodziny

|
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 1:01 pm
|
|
|
masz rację trzeba pokazać klasę na Euro myślę że po 2012 roku będziemy mieli się czym pochwalić no i F1 miałoby łatwiej hotele itp. a co do toru F1 to myślę, że tory które zostały zaproponowane są na takich odcinkach gdzie są warunki do ścigania w końcu tory tworzyli specjaliści więc myślę że o to nei trzeba się martwić co innego nawierzchnia naszych ulic ale... myślę, że to nie przeszkadza w głosowaniu |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|