|
|
|
|
Przesunięty przez: sharpq Sro Cze 17, 2009 8:38 pm |
Kremy (noc/dzień) |
| Autor |
Wiadomość |
Eliza_W
Przyjaciel

|
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 2:42 pm Kremy (noc/dzień)
|
|
|
Jakiego typu kremów używacie? tylko na dzień bądź noc? czy macie tyle, że aż półka w łazience się ugina od tego wszystkiego jak to z wami jest? |
|
|
|
 |
ulcia
Przyjaciel rodziny

|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 12:08 pm
|
|
|
| ja tylko na dzień, nawilżającego |
|
|
|
 |
MamusiaHanusia
Znajomy

|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 7:34 pm
|
|
|
| Ja używam głównie kremów nadających się do cery suchej .Na noc kremu regeneracyjnego "happy per aqua" a na dzień kremu nawilżajacego modelujacego owal twarzy "OVALIFT" wraz z maską liftingującą poprawiającą napięcie skóry firmy FLOS-LEK dostępnych w Aptekach i drogerioach aptecznych |
|
|
|
 |
golew
Starzy znajomi zielone maleństwo

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 780 Skąd: Gdynia / Tarnów
|
Wysłany: Pon Paź 26, 2009 11:34 am
|
|
|
Ja ostatnio zakupiłam sobie kremy na dzień i na noc z Nivei Visage - nawilżający na dzień i regenerujący na noc. I bardzo jestem z nich zadowolona, w sumie to z całej serii bo mam jeszcze z niej mleczko, tonik i płyn do demakijażu oczu.
Teraz tylko się zastanawiam, co zrobić gdy teraz idzie zima. Przydałoby się coś hmm chyba nieco bardziej tłustego, prawda? Tylko, że ja mam skórę mieszaną i czoło ciągle mi się świeci, więc nie chciałabym mu jeszcze dodawać tłustego kosmetyku.... |
_________________ "Ja chcę żyć pozytywnie // Tak właśnie dzisiaj // Kiedy tu wszystko gnije"
Miłego dnia Gość
Wkrocz do świata piękna - odważ się marzyć |
|
|
|
 |
Inka
Znajomy

|
Wysłany: Nie Lis 15, 2009 12:02 am
|
|
|
Ja używam kremu też Flosleku ale regeneracyjnego do skóry wrażliwej. Stosuje go i na dzień (świetnie się wchłania i nie mam problemu z nałożeniem na niego makijażu) i na noc (rano buźka jest odświeżona i gładka). 2 w 1.
Ale na zimę to rzeczywiście potrzeba czegoś bardziej tłustego... |
|
|
|
 |
mirabelka
Znajomy

|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 2:14 pm
|
|
|
| Na dzień używam iwostin emulsja matująca do cery tłustej ze skłonnościami do trądziku, a na noc z tej samej serii krem na noc. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|